Random Article


X-Treme X-Men & Age of Apocalypse X-Terminated in April

 


2
Posted 21/01/2013 by

De geruchten deden al de ronde van zodra de mini-crossover X-Termination officieel werd aangekondigd, maar Marvel zal in april twee van haar X-Men-reeksen stopzetten. Het draait hier om X-Treme X-Men (met deel #13) en Age of Apocalypse (met deel #14). Hun tie-ins tot de crossover zullen meteen ook de laatste delen worden.

X-Termination speelt zich af doorheen verschillende parallelle realiteiten, meteen ook wat X-Treme X-Men (met Dazzler die een team X-Men uit verschillende dimensies aanvoerde) en Age of Apocalypse (een terugkeer naar de dystopische toekomst uit één van de grootste 90s X-overs) differentieerde van de meeste andere X-titels. De derde reeks die meedoet aan X-Termination, het zich in het reguliere Marvel-universum afspelende Astonishing X-Men, zal voorlopig nog wel blijven verderlopen.

X-fans hoeven echter niet te treuren, want er schieten nog meer dan genoeg series rond Marvel’s vrolijke mutanten over, al zullen ze zich voorlopig wel allemaal in hetzelfde universum afspelen. Zo zal april meteen al een nieuwe Marvel NOW!-herlancering zien van X-Men, met een volledig vrouwelijk team in de hoofdrol.

Hieronder vind je de solicitations voor de laatste delen van X-Treme X-Men en Age of Apocalypse. Hun covers vormen een drieluik met Astonishing X-Men #61. De ganse verhaallijn wordt afgesloten in X-Termination #2.

AGE OF APOCALYPSE #14

(S) David Lapham (A) Roberto De La Torre (CA) Greg Land
Deel 3 van X-TERMINATION! – LAATSTE ISSUE!
• Het multiversum wordt opgevreten!
• Niemand is veilig wanneer onze helden moeten opsplitsen om een oorlog in twee universa uit te vechten.

pre-order Age of Apocalypse #14 bij Archonia.com

X-TREME X-MEN #13

(S) Greg Pak (A) Andre Araujo (CA) Kalman Androsofsky
Deel 4 van X-TERMINATION – LAATSTE ISSUE!
• Nu de scheur in de Age of Apocalypse groter wordt, is de enige kans hieraan te ontsnappen in de grote leegte te stappen, maar tegen welke prijs?
• Kid Nightcrawler maakt de ultieme opoffering!

pre-order X-Treme X-Men #13 bij Archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


  1. avatar
     
    Veruca

    Ah, goed om te weten. Ik heb X-treme X-Men al van m’n subs gehaald, met issue 12 als laatste die ik ging kopen aangezien 13 toch deel is van een crossover waar ik de andere 2 titels niet van lees. Nu ga ik 13 ook nog even bestellen, kwestie om de reeks dan ineens maar uit te doen. :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.