Random Article


The Hypernaturals #6

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver: ,
 
Tekenaar: ,
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Covertekenaar: ,
 
Universum:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Gweldige actiescènes en cliffhanger

Op zijn slechtst


Beide covers zijn maar magertjes


In dit alweer zesde deel van The Hypernaturals gaat het schrijversduo Dan Abnett en Andy Lanning (Guardians of the Galaxy, Nova) er volledig voor en leveren ze ons de meest actievolle issue tot nu toe…

0
Posted 12/12/2012 by

 
Full Article
 
 
Oh my good quant … it’s like World War Kajillon up there!

In dit alweer zesde deel van The Hypernaturals gaat het schrijversduo Dan Abnett en Andy Lanning (Guardians of the Galaxy, Nova) er volledig voor en leveren ze ons de meest actievolle issue tot nu toe in deze reeks. De gebruikelijke flashback aan het begin heeft deze keer wel een behoorlijk “what the f#$k”-gehalte en het duurt even vooraleer je volledig mee bent, maar uiteindelijk wordt het toch nog allemaal duidelijk en heb je zoiets van, “Nice! Tragisch, maar toch eigenlijk wel cool.

Terug in het heden zit het ad interim Hypernaturalsteam behoorlijk in de problemen. Door een explosie waren Thinkwell, Clone 21 en Shoal naar beneden gevallen in een mijncomplex. Thinkwell zit vast onder een hoop  puin samen met Clone 21, die volledig bewusteloos is. Shoal kan hen dankzij zijn hyperkrachten bevrijden maar daarna stort alles in mekaar, met een toxische stofwolk tot gevolg. Shoal, overigens nog steeds een rookie, vreest al het ergste maar nu is het de beurt aan Thinkwell om hun hachje te reden. Hij blijft volkomen kalm en beschermt hen via een krachtveld. Shoal is duidelijk onder de indruk maar Thinkwell heeft slechts één woord commentaar: Teamwork

Ze zoeken een weg terug naar de begane grond maar daar zijn de andere Hypernaturals in een zware strijd verwikkeld met Sublime. Alleen heeft Sublime nu plots een aantal handlangers en ziet hij er compleet anders uit, hij heeft op een of andere manier ook Chernovski bij zich. Meteen al de tweede mindf*ck van dit deel. Wie zijn die bad guys? Waarom is Sublime zo anders? Hoe zijn ze hier plots gekomen? Maar ja, je leest verder en geniet van de geweldige actie. Iedere Hyper draagt zijn of haar steentje bij in het gevecht en ze krijgen allemaal dus de nodige screentime. De teamleden merken echter zelf ook op dat alles precies een beetje vreemd lijkt. De krachten en vechtstijl van hun tegenstanders komt op een of andere manier bekend voor, maar ze kunnen het niet plaatsen. Vreemd genoeg zeggen de slechteriken ook totaal niets, maar wanneer Half-Shell dankzij de nanotechnologie van haar pak in mechamodus gaat (super vet trouwens) , gaat Sublime er van door en keert de rust weer. Thinkwell kan niet berekenen waar Sublime en zijn handlangers naar toe zijn en hij kan hen ook niet opsporen. Dit op zich is een zeer vreemd gegeven en het doet hem de vraag stellen of ze al deze gebeurtenissen wel in chronologische volgorde meemaken… Whaaaat? Inderdaad, weer stof om over na te denken! Je wil in feite onmiddellijk terug gaan en alles herlezen op zoek naar hints of details die je eerder had gemist, maar je wil toch ook gewoon verder lezen en komt dan ook nog eens bij een cliffhanger van jewelste terecht!

Besluit: dit is pure sci-fi. En het is heerlijk!

The Hypernaturals #6 bij Archonia.com


 

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.