Random Article


Marvel NOW! Omnibus aangekondigd

 


2
Posted 10/12/2012 by

Net zoals DC Comics vorig jaar met al hun nieuwe New 52-comics deed, zal ook Marvel alle eerste issues van de Marvel NOW!-reeksen bundelen in één gigantische hardcover. De meer dan 600 pagina’s tellende Marvel NOW! Omnibus zal in juni in de winkelrekken liggen. De cover van de collectie wordt de Marvel NOW! promo image getekend door Joe Quesada (Daredevil: Father, Spider-Man: One More Day). Naast de nieuwe nummers #1, die we momenteel op Brainfreeze allemaal reviewen en weggeven, bevat de collectie ook steeds het eerste deel van de nieuwe richting die langer lopende reeksen onder het nieuwe initiatief opgingen, zoals Avengers Assemble, Journey into Mystery en de overschakeling van Hulk naar Red She-Hulk.

De Marvel NOW! Omnibus bevat: Uncanny Avengers #1, Marvel NOW! Point One #1, A+X #1, Deadpool #1, Iron Man #1, All-New X-Men #1, Fantastic Four #1, Thor: God of Thunder #1, X-Men: Legacy #1, Captain America #1, Indestructible Hulk #1, Avengers #1, Thunderbolts #1, Avengers Arena #1, Cable and X-Force #1, New Avengers #1, Superior Spider-Man #1, Savage Wolverine #1, Young Avengers #1, Uncanny X-Men #1, Secret Avengers #1, Nova #1, Guardians of the Galaxy #1, Red She-Hulk #58, Fearless Defenders #1, Journey Into Mystery #646, Morbius: The Living Vampire #1, Uncanny X-Force #1, Wolverine #1, Avengers Assemble #9 en mogelijk nog meer comics die deel zullen komen uit te maken van de gedeeltelijke relaunch.

De bundeling zal een coverprijs van $99.99 dollar bevatten en ligt in juni, 2013 in de winkels.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


  1. avatar
     
    tcmatic

    Compleet belachelijk. Wat heb je nu al die eerste nummers? De helft is slecht en geen enkel verhaal is afgerond.
    En ondertussen blijft het wachten op de Hickman Fantastic Four omnibus.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.