Random Article


Injustice: Gods Among Us krijgt eigen comic

 


0
Posted 10/10/2012 by

Hier op Brainfreeze hebben jullie al uitgebreid kunnen kennismaken met Injustice: Gods Among Us, de nieuwe fighting game van NetherRealm Studios (Mortal Kombat) met de grootste superhelden en -schurken van DC Comics in de hoofdrol. Tijdens één van de vele demonstraties van de game die momenteel plaatsvinden, liet creative director en big daddy van de Mortal Kombat-franchise, Ed Boon, vallen dat hij Injustice zou willen uitbreiden in andere media. Eerst en vooral gaat men hierbij voor de meest logische keuze, want Injustice krijgt namelijk een comic die de verhaallijn van de game wat meer uit de doeken zal doen.

Dit is niets nieuws voor de videogamemakers, want hetzelfde gebeurde eerder al voor het in 2008 uitgebrachte Mortal Kombat vs DC Universe. John Tobias, medeschepper van Mortal Kombat, illustreerde toen een korte introductiecomic die verpakt zat bij de Kollektor’s Edition van de game, net zoals ie overigens ook deed voor de allereerste MK-games begin jaren 90.

Wie het creatieve team achter de Injustice-verstripping wordt, of het hier draait om een korte introductiecomic of een langere adaptatie van de videogame (zoals bijvoorbeeld het geval was bij het 26-delige DC Universe Online – Legends) en of de comic al dan niet verpakt zal worden bij een speciale uitgave van de game zelf is voorlopig nog niet geweten. De kans is echter groot dat de nakende New York Comic Con uitsluitsel zal bieden. Injustice: Gods Among Us zal op 13 april, 2013 verschijnen op de Playstation 3, XBox 360 en Wii U.

Hieronder kan je ook nog enkele screenshots van de Amerikaanse en Europese Collector’s Editions voor de PS3 en XBox 360 bekijken. Beide edities bevatten de game in een steelbookstatues van Wonder Woman in conflict met Batman (al dan niet gebruik makend van het schip waarmee Superman als baby tot de aarde kwam) en drie skins voor de New 52-kostuums van DC’s grote drie. De Europese editie bevat twee delen van vooralsnog onaangekondigde nieuwe DC-reeksen (speculatie alom, maar tot de grote kanshebbers behoren natuurlijk Justice League of America, Superman: Man of Steel of de Injustice-comic zelf). De Amerikaanse editie bevat slechts één comic, maar dan wel in een verzameleditie, alsook een digitale downloadcode voor de animatiefilm Justice League: Doom

UK edition

US edition

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.