Random Article


Dynamite start een lijn misdaadcomics

 

0
Posted 10/10/2012 by

The Boys, de cultcomic van Garth Ennis (Preacher) en Darick Robertson (Happy), eindigt binnenkort met deel 72. Maar Ennis hoeft daarom niet te gaan stempelen. Dynamite Entertainment start namelijk een misdaadlijn op en daar mag Ennis een nieuwe comic voor gaan schrijven. Samen met de tekenaar Graig Cermak (Voltron) gaat hij een zevendelige serie maken getiteld Red Team.

De comic draait om een New Yorkse task force die zich bezighoudt met het bestrijden van de zware criminaliteit. Eerder dit jaar besloten de leden van deze eenheid echter om een verdachte om te leggen. En toen gebeurde het ergste wat je jezelf maar kon bedenken…

Dynamite is bezig met het vastleggen van meer comicmakers. Ook Andy Diggle (The Losers) is bevestigd. Over zijn titel is nog geen informatie beschikbaar maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat de uitgeverij de onthullingen opspaart voor de New York Comic Con.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.