Random Article


De dood van… Invincible? (UPDATE)

 


4
Posted 16/08/2012 by

Na de schokkende gebeurtenissen in Robert Kirkmans The Walking Dead #100, bewees de schrijver dat werkelijk geen enkel geliefkoosd personage veilig is in zijn creator owned werk. Image stuurde recentelijk de volgende, omineuze teaser de wereld in voor Invincible #100, die andere langlopende reeks van Kirkman (samen met tekenaar Ryan Ottley). Gaat Mark Grayson zijn eigen Death of Superman-achtige dood- en herrijzenisverhaallijn tegemoet, of zal het één van de andere castleden uit de superheldencomic worden? We zullen het pas te weten komen begin 2013, wanneer het jubileumnummer van het zelfverklaarde best superhero comic book in the universe in de winkelrekken zal liggen…

UPDATE: De reeks teasers werd gedurende de afgelopen week inderdaad aangevuld met enkele andere castleden uit de reeks die mogelijk het loodje zullen leggen in het 100ste deel. Het draait hier om Atom Eve, de vriendin van Mark Grayson, zijn intergalactische bondgenoot Allen the Alien, zijn halfbroer Oliver Grayson alias Kid Omni-Man en Robot, ex-leider van het Teen Team en momenteel een lid van de Guardians of the Globe.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


4 Comments


 1. avatar
   
  stephk9

  Ik denk eerder zijn vader of zijn (half)broer.
 2. avatar
   
  Olaf

  Is het nog altijd die “african american” in de comics?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.