Random Article


Update: Uncanny Avengers verklaart terugkeer van Jean Grey/Marvel NOW!-relaunch

 


4
Posted 03/07/2012 by

Het is een drukke dag voor Marvel vandaag. We brachten jullie eerder al de laatste geruchten rondom de Marvel NOW!-relaunch en de teaser rond de terugkeer van Jean Grey, de originele X-vrouw, in oktober, maar nu kunnen we alvast met zekerheid enkele nieuwe titels van de geruchtenchecklist (opgesteld door de Britse site Bleeding Cool) bevestigen!

De grootste hiervan wordt Uncanny Avengers door het Uncanny X-Force-team van Rick Remender en Jerome Opena, dat belooft zowat het nieuwe vlaggenschip van de uitgeverij te worden. Na Avengers Vs X-Men zal er een team worden opgesteld bestaande uit zowel Earth’s Mightiest Heroes als Marvel’s vrolijke mutanten, plus nog enkele leden uit Guardians of the Galaxy, S.H.I.E.L.D. en zelfs de Fantastic Four. Op de gelekte image, getekend door voormalig editor-in-chief Joe Quesada, zien we alvast Avengers als Spider-Man, Hulk, Iron Man, Nova, Captain America en Thor. Uit Guardians of the Galaxy komt Rocket Raccoon, Invisible Woman vertegenwoordigt de FF, de nieuwe Nick Fury (Jr.) staat voor S.H.I.E.L.D. en in de hoek van de X-Men vinden we Cyclops, Cable, Wolverine en jawel, een teruggekeerde Jean Grey in haar oude identiteit als Marvel Girl. Ook al vinden we ze nog niet terug op de foto, zijn ook X-leden Rogue en Havok, broer van Cyclops, bevestigd voor het team, dat nog wel wat interne spanningen na AvX zal vertonen (alsook de meeste helden van een nieuwe look zal voorzien).

De reden voor de terugkeer van Jean Grey moeten we dan weer zoeken in de tweewekelijkse nieuwe X-Men-titel door Brian Michael Bendis (Avengers). Hierin zullen de vijf oorspronkelijke X-Men (Cyclops, Marvel Girl, Angel, Iceman en Beast) van het verleden naar het heden reizen en niet al te opgezet zijn met hun toekomstige versies. Denk X-Men: First Class, maar dan door Bendis, in een post-AvX Marvel-universum.

Ten slotte zal de nieuwe Avengers-titel, onder schrijver Jonathan Hickman (FF, Ultimate Comics: Ultimates), ook een tweewekelijkse reeks worden waarin het team (van om en bij de 18 leden) meermaals de ruimte in zal trekken om een stevige portie kosmische avonturen te beleven…

Dat ze hierbij weleens de Guardians of the Galaxy, Marvel’s nieuwste filmsterren, en natuurlijk überschurk Thanos van Titan alweer zullen tegenkomen, lijkt bijna een gegeven. Deze laatste, dewelke zowel in de Guardians of the Galaxy-film als in The Avengers 2 zou verschijnen, krijgt overigens in oktober ook terug een eigen minireeks. Thanos: Son of Titan wordt een oorsprongsverhaal van Marvel’s nieuwste filmschurk door Joe Keatinge (Glory) en Richard Elson (2000 AD), met covers van Ed McGuinness (Hulk).

Meer nieuws en details over de nieuwe en geherlanceerde reeksen van Marvel NOW! wordt, nog steeds, verwacht op de San Diego Comic-Con.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


4 Comments


 1. avatar
   

  Rocket Raccoon! YAY
  • avatar
    
   Waldojeffers

   Voorlopig nog even voorbehoud houden, maar hier zou ik wel voor te vinden zijn. Grootste reden om Guardians te lezen zou voor mij Rocket Raccoon geweest zijn. Maar als die al in Remender’s Avengers-reeks zit… :)

   Even wat verder doordenken: als deze reeks Uncanny Avengers heet, zou dat niet gewoon een team zijn bestaande uit Avengers & X-Men (zoals de teaser laat zien)? Vandaar dat adjectief… Dat zou dan als gevolg van AVX zijn, denk ik. Geen echte Avengers dus, lijkt het. In elk geval: ik ben zeer enthousiast!
 2. avatar
   
  dewillems

  Gaat de Avenger titel van Hickman de huidige Avenger titel van Bendis vervangen?
  • avatar
    
   Arno

   Die kans is zeer groot ja. De reeks zou gewoon overgenomen kunnen worden met Hickman als nieuwe schrijver, maar een nieuwe nummer #1 lijkt me meer het geval

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.