Random Article


Vampires & Nazi’s

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 


In juni trakteert Vertigo haar fans niet met één American Vampire issue per maand maar twee! Vertigo gaat namelijk een mini serie lanceren omwille van het succes van de reeks. Het zal de titel “American Vampire: Survival of the Fittest” dragen en vijf issues in beslag nemen. Het geheel wordt geschreven door Scott Snyder die […]

0
Posted 15/03/2011 by

 
Full Article
 
 

In juni trakteert Vertigo haar fans niet met één American Vampire issue per maand maar twee! Vertigo gaat namelijk een mini serie lanceren omwille van het succes van de reeks.

Het zal de titel “American Vampire: Survival of the Fittest” dragen en vijf issues in beslag nemen. Het geheel wordt geschreven door Scott Snyder die bijgestaan zal worden door tekenaar Sean Murphy.  De bedoeling van deze mini serie is om de uitgebreide mythologie en de kleurrijke geschiedenis achter de ongoing American Vampire reeks nog een beetje meer uit te breiden. Het verhaal dat Vertigo in petto heeft spreekt mij alvast aan:

“It’s WWII in Nazi-occupied  Romania  as vampire hunters Felicia Book and Cash McCogan go behind enemy lines with the secret organization known as the Vassals of the Morningstar in search of a rumored vampire cure. But their haunted, twisted past with Skinner Sweet makes the mission more difficult than they imagined.”

Voor zij die deze reeks nog niet kennen of wel al kennen maar nog niet volgen, de eerste trade van American Vampire is reeds uit en het tweede volume zou in mei in de rekken moeten liggen.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.