Random Article


 
Nieuwste Specials
 

 
Sean Murphy
 
 

Review: Batman – White Knight #8

"Ja, Sean Murphy's "Batman: White Knight" kan wel eens de nieuwe The Dark Knight Returns of The Killing Joke zijn en zo een eeuwige klassieker voor het personage worden."
 
 
 
 
 
 

Review: Batman – White Knight #7

Het einde is nu echt in zicht en toch durft Sean Murphy even zijn voet van het gaspedaal te halen voor enkele emotionele en hartverwarmende momenten tussen Batman en the Joker. Hier onze recensie van de voorlaatste "White Knight"!
 
 
 
 
 
 

Review: Batman – White Knight #6

Actie actie actie! De laatste rechte lijn is ingezet: allianties beginnen te breken en Batman was misschien toch niet helemaal fout. Lees hier onze recensie van "White Knight" #6!
 
 
 
 
 
 

Review: Batman – White Knight #5

Vrouwen boven in dit vijfde nummer van "Batman: White Knight" van Sean Murphy bij DC Comics! Lees hier onze recensie!
 
 
 
 
 
 

Review: Batman – White Knight #4

Die naakte Harley Quinn? Dat is deze comic! Lees hier onze recensie van dé Batman-comic van het moment, White Knight!
 
 
 
 
 
 

Review: Batman – White Knight #3

Het derde deel van Batman: White Knight verscheen vorige week - met de first appearance van "Neo-Joker". Hier lees je onze recensie!
 
 
 
 
 
 

Review: Batman – White Knight #2

De introductie van Harley Quinn in “Batman: White Knight” door Sean Murphy! Onze recensie van het tweede nummer vind je hier!
 
 
 
 
 
 

Review: Batman – White Knight #1

Is "Batman: White Knight" van Sean Murphy het "The Dark Knight Returns" voor een nieuwe generatie? Wij denken van wel! Onze recensie van het eerste nummer vind je hier!