Random Article

 
Nieuwste Specials
 

Brainfreeze’s Gids tot Avengers: Age of Ultron – Locaties

AoU-Bio-Locaties_08

 

In AVENGERS: AGE OF ULTRON zijn Earth’s Mightiest Heroes inmiddels een halve wereldmacht geworden. Na de val van S.H.I.E.L.D., staat het team nu in voor de verdediging van de hele planeet. Met andere woorden, de Avengers reizen dus heel wat af in hun vernieuwde Quinjets.

Het filmen van Avengers: Age of Ultron vond plaats in New York City en de Shepperton Studios in het Engelse Surrey, alsook Zuid-Afrika, Italië, Bangladesh en Zuid-Korea om enkele gekende locaties uit het Marvel-universum zo geloofwaardig mogelijk te maken.

In dit deel van Brainfreeze’s Ultieme Gids tot de nieuwe Marvel-blockbuster kom je wat meer te weten over enkele belangrijke locaties uit de comics die een grote rol spelen in Avengers: Age of Ultron. Meer bepaald WAKANDA, het thuisland van de Black Panther en nog steeds ‘s werelds eerste en beste plaats om Vibranium te zoeken. SOKOVIA, het Oost-Europese geboorteland van Quicksilver en Scarlet Witch en natuurlijk NEW YORK CITY zelf, de thuisbasis van Earth’s Mightiest Heroes en hun hoofdkwartier, AVENGERS TOWER.

 

De eerste Avengers Quinjet in de comics werd gebouwd door de Wakanda Design Group, onder toezicht van de Black Panther? De eerste jet verscheen in The Avengers #61 (1969) en is sindsdien het belangrijkste transportmiddel van het team gebleven. In de Marvel-films waren de Quinjets oorspronkelijk S.H.I.E.L.D.-vehikels die nu door Tony Stark van upgrades en nieuwe wapens voorzien worden.

Kies je Avenger of keer terug naar overzicht
5 8 11 4 7 103 6 9 2 1 0

Comments

comments