Random Article

 
Nieuwste Specials
 

Brainfreeze’s Gids tot Avengers: Age of Ultron – Black Widow

  • ECHTE NAAM: Natalia Alianovna Romanova/ Natasha Romanoff 
  • EERSTE VERSCHIJNING: Tales of Suspense #52 (1964)
  • GECREËERD DOOR: Stan Lee, Don Rice en Don Heck
  • AVENGER SINDS: The Avengers #111 (1973)

Agent. Avenger. Assassin. De Russische Natasha Romanoff werd al op zeer jonge leeftijd ingelijfd in het Black Widow Ops-programma van de KGB. Ze werd lichamelijk en mentaal klaargestoomd voor een carrière als ijskoude superspion. De eerste keer dat we de Black Widow ontmoetten in de comics, was ze een gevaarlijke femme fatale aan de andere kant van de wet.

Natasha liep echter over naar de Amerikanen en haar reputatie trok de aandacht van de defensieorganisatie S.H.I.E.L.D., waar ze al snel één van de meest beruchte agenten werd. De Black Widow verdeelt nu haar tijd tussen missies voor S.H.I.E.L.D. en de Avengers. Ondanks haar donkere verleden, vindt ze de perfecte balans tussen superheldin en superspion.

IN DE FILMS wordt Black Widow vertolkt door SCARLETT JOHANSSON in haar bekendste comicbookrol. Ze maakte haar Marvel-debuut in IRON MAN 2 (2010) en speelde één van de hoofdrollen in THE AVENGERS (2012). Hierna speelde ze ook een belangrijke rol in CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER (2014).

IN AVENGERS: AGE OF ULTRON verkrijgt Black Widow twee gloednieuwe Escrima Sticks met elektrische impulsen, courtesy of Tony Stark. Er bloeit iets moois tussen haar en Bruce Banner/Hulk en ze staat haar mede-Avengers bij na de val van S.H.I.E.L.D. Hierna zal ze ook verschijnen in CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR (2016).

 

 

…Natasha Romanoff niet Marvel’s eerste Black Widow is? De oorspronkelijke Black Widow was Claire Voyant, een antiheldin uit de jaren 40.

Kies een andere Avenger of keer terug naar overzicht
5 8 11 4 7 103 6 9 2 1 0

Comments

comments