Posted 08/02/2019 by Killian in Comic Cons
 
 

Comicbooklegende Neal Adams komt naar Comic Con Brussels!


Wat. Een. Naam! We zijn er nog altijd niet goed van, maar comicbooklegende Neal Adams komt naar Comic Con Brussels!

Je kent deze legendarische artiest ongetwijfeld van zijn werk bij DC Comics op iconische personages zoals Green Lantern, Green Arrow, Superman, Deadman en natuurlijk zijn legendarische run op Batman. Na de campy jaren zestig-reeks was het Adams die samen met schrijver Dennis O’Neil tijdens de Bronze Age der comics de Caped Crusader terug omtoverde tot de “Dark” Knight. Marvel-fans kennen Adams vooral van X-Men en de Kree/Skrull War bij de Avengers. Verder is Adams ook één van de belangrijkste activisten voor de rechten van schrijvers en artiesten in de comicbookindustrie, zo hielp hij onder meer legendes Jerry Siegel en Joe Shuster (de scheppers van Superman) en Jack Kirby (mede-schepper van bijna het ganse Marvel-universum) meer krediet te krijgen voor hun werk.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de eerste en tweede edities kan je hier en hier nalezen.

Win hier tickets voor Comic Con Brussels!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.