Posted 09/11/2018 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #109: FACTS Spring 2018 – The Carlos Ezquerra Retrospective

#109: GAZE INTO THE FIST OF CARLOS!

Een paar weken terug bereikte ons het verlammende nieuws dat Carlos Ezquerra, legendarisch comictekenaar, bezweken was aan kanker. Tijdens de lente-editie van FACTS 2018 kregen we de gelegenheid om met hem te praten over alles: Judge Dredd (natuurlijk), maar ook zijn andere creaties: Strontium Dog, Major Eazy en Circuit Judge Coburn, Bloody Mary … We bespreken ook zijn langlopende samenwerkingen met schrijver-powerhouses als John Wagner en Garth Ennis.

We konden uiteraard niet weten dat dit onze eerste EN laatste ontmoeting met deze legende zou zijn. We koesteren ze extra en hopen van harte dat alle andere luisteraars er ook iets aan hebben.

RIP, Carlos Ezquerra.

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.