Posted 07/11/2018 by Killian in Games/Toys
 
 

Wedstrijd: Win LEGO DC Super-Villains op PlayStation 4 of Nintendo Switch


Afgelopen maand verscheen LEGO DC Super-Villains. Het werd de eerste LEGO-game die spelers midden in een verhaal met schurken plaatst, vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC – voorzien van een verhaal dat de duistere oppergod Darkseid introduceert, die de Aarde aanvalt net op het moment dat de Justice League vermist wordt en het kwaadaardige Justice Syndicate hun plaats hebben ingenomen.

Voor het eerst geeft een LEGO-game spelers de mogelijkheid om een personage in de hele game te creëren en te spelen als hun eigen DC-superschurk. Hun personage wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl ze samenwerken met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC is geschreven. LEGO DC Super-Villains is verkrijgbaar voor PlayStation 4 , Xbox One X, Nintendo Switch en pc.

Samen met Warner Bros. Interactive Entertainment geven we enkele exemplaren weg van LEGO DC Super-Villains

WAT KAN JE WINNEN?

Een PlayStation 4- of Nintendo Switch-exemplaar!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, vertel ons waarom jij zou moeten winnen én laat weten voor welke console! Sharing/Retweeting increases chances of winning!

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!


Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 12 december.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op donderdag 13 december.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.