Posted 03/09/2018 by Killian in Tv/Film
 
 

Alan Tudyk (Rogue One, I, Robot en Transformers) zegt af voor FACTS Fall Edition 2018


Jammer genoeg moest acteur Alan Tudyk afzeggen voor de komende editie van FACTS, de grootste Belgische Comic Con. De reden is zijn recente casting in Doom Patrol en het daardoor conflicterende schema. De Brit is natuurlijk bekend als K2-SO uit Rogue One: A Star Wars Story, maar had ook rollen in I, Robot (2004) en Transformers en populaire series als Firefly en Dirk Gently.

Ook aan projecten zoals Transformers: Dark of the Moon, V, Maze Runner: The Scorch Trials, Dodgeball: A True Underdog Story, A Knight’s Tale, Dollhouse deed hij mee en Tudyk heeft natuurlijk heel wat stemwerk verricht voor Disney-films.

FACTS Fall Edition vindt op zaterdag 29 en zondag 30 september plaats in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.