Posted 07/08/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Alan Tudyk (Rogue One, I, Robot en Transformers) komt naar FACTS Fall Edition 2018


FACTS kwam zonet met een nieuwe klepper voor hun line-up. Volgende maand zal niemand minder dan acteur Alan Tudyk afzakken naar de grootste Belgische Comic Con. De Brit is natuurlijk bekend als K2-SO uit Rogue One: A Star Wars Story, maar had ook rollen in I, Robot (2004) en Transformers en populaire series als Firefly en Dirk Gently.

Ook aan projecten zoals Transformers: Dark of the Moon, V, Maze Runner: The Scorch Trials, Dodgeball: A True Underdog Story, A Knight’s Tale, Dollhouse deed hij mee en Tudyk heeft natuurlijk heel wat stemwerk verricht voor Disney-films.

Hij zal gedurende het hele weekend beschikbaar zijn voor foto’s, handtekeningen en natuurlijk een leuke babbel.

FACTS Fall Edition vindt op zaterdag 29 en zondag 30 september plaats in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.