Posted 01/08/2018 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win een van onze Ready Player One-pakketten!


In augustus is het eindelijk tijd voor de ultieme vorm van escapisme, Ready Player One van regisseur Steven Spielberg. Deze verfilming van het gelijknamige boek van Ernest Cline uit 2011 is vanaf 8 augustus immers beschikbaar op DVD, Blu-ray, 4K UHD en 3D Blu-ray. Tot de extra’s behoren onder meer The ’80s: You’re the inspiration, Game Changer: Cracking the Code, Effects for a Brave New World en andere featurettes.

Ready Player One gaat over de tiener Wade Watts (Tye Sheridan) die in een dystopische toekomst leeft en armoede en ongelijkheid ontvlucht in een digitale leefwereld. Via hoogtechnologische VR-hulpmiddelen kan de mens zich begeven in een soort MMORPG of virtuele hub. Hier zijn de mogelijkheden onbeperkt en – net zoals in het boek – kunnen dus verschillende bekende elementen uit de popcultuur gecreëerd worden. Onze recensie van de film vind je hier.

Samen met Warner Home Video geven we maar liefst vijf pakketten weg.

WAT KAN JE WINNEN?

Eén van de vijf 3D Blu-rays van Ready Player One, voorzien van een Arcade phone-stand!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, vertel ons hoe je je tijd in VR zou spenderen! Sharing/Retweeting increases chances of winning!

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!


Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 29 augustus.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op donderdag 30 augustus.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.