Posted 31/07/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

FACTS lost maar liefst 6 namen voor de Artist Alley tijdens de Fall Edition 2018


De afgelopen dagen en weken werden we al getrakteerd op een hele lijst aan nieuwe namen voor de Artist Alley. Nu kwam de organisatie van FACTS echter met nog eens zes artiesten voor de Fall Edition. Dat zijn:

Régis Penet (Antigone, Catwalk, Fleurs Carnivores, Koba), Anne-Laure Reboul (La Tomate), Jean-Charles Poupard (Les Maîtres Inquisiteurs, Jack the Ripper), Bernard Khattou (Bikini Atoll, Sunlight, L’Agence (MX-22)), Yves Swolfs (Durango, De Prins van de Nacht) en Eugenio Sicomoro (Les deux coeurs de l’Egypte, Koud licht, De poort naar de hemel).

FACTS Fall Edition vindt op zaterdag 29 en zondag 30 september plaats in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.