Posted 28/07/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Tony Amendola (Stargate SG-1) komt naar Comic Con Antwerp 2018!


Goed nieuws voor fans van sci-fi- en specifieker Stargate SG-1. Niemand minder dan Amerikaans acteur Tony Amendola zakt af naar Comic Con Antwerp! Hij is natuurlijk bekend als Jaffa Master Bra‘tac in Stargate SG-1, als Pinocchio’s vader, Gepetto, in Once upon A Time en allerlei andere films en reeksen zoals CSI, Continuum, Seinfeld, The Mask of Zorro, The legend of Zorro, Star Trek: Voyager, The X-files, Blow, Annabelle, Terminator: The Sarah Connor Chronicles,.. Hij zal beschikbaar zijn voor handtekeningen doorheen het hele weekend.

Comic Con Antwerp 2018 gaat door op zaterdag 15 en zondag 16 september in de Waagnatie Expo te Antwerpen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.