Posted 15/07/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Conan-artiesten Pierre Alary & Ronan Toulhoat komen naar FACTS Fall Edition 2018

De organisatie van FACTS kwam afgelopen week met weer twee nieuwe namen voor de Artist Alley. Zo zal Pierre Alary naar Gent afzakken. Hij is bekend van zijn nieuwe Conan-strip bij Glénat, Conan le Cimmérien – La Reine de la côte noire, maar ook werk bij Disney op A Goofy Movie, Tarzan en The Emperor’s New Groove, en allerlei andere Europese strips.

Ook Ronan Toulhoat (Robert Porter) zal op FACTS aanwezig zijn. Ook hij werkte aan een nieuwe Conan-strip, Conan le Cimmérien – Le Colosse Noir, maar is ook bekend van strips zoals Block 109,Chaos Team en Ira Dei. Beiden zullen beschikbaar zijn voor (hand)tekeningen tijdens de conventie.

FACTS Fall Edition vindt op zaterdag 29 en zondag 30 september plaats in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.