Posted 11/07/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Japan Expo-verkoper wordt vermoord na Europa’s grootste Anime Con


Triest nieuws lekte vandaag uit in navolging van Japan Expo, de Franse beurs en grootste anime-conventie buiten Japan. Op maandagavond na de conventie werd een exposant tegengehouden in Aubervilliers, Frankrijk en overvallen door valse politieagenten.

De katana-verkoper met maar liefst 100.000 euro op zak, werd nadien neergeschoten en overleed aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. De Franse politie voert momenteel een onderzoek naar de bende. Deze editie verliep trouwens niet zonder slag of stoot na verschillende politieacties om bootleg-merchandise tegen te gaan:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.