Posted 23/06/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Street Fighter-artiesten Joe Ng en Robaato komen naar FACTS Fall Edition 2018


Vandaag kondigde FACTS de eerste artiesten aan voor de opkomende Fall Edition. Videogamenamen en -artiesten Joe Ng en Robaato zullen naar Gent afzakken. Joe Ng is vooral bekend voor zijn werk bij CAPCOM op Streetfighter, maar werkte ook op Transformers, Overwatch en GI Joe.

Robaato (Robert Porter) werkt voor NostalgiCO & UDON Entertainmenten heeft officieel werk afgeleverd bij onder andere Capcom, Namco-Bandai, Marvel, Dark Horse, Konami, Wayforward in de comics- en videogame-industrie.

FACTS Fall Edition vindt op zaterdag 29 en zondag 30 september plaats in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.