Posted 03/06/2018 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #107: FACTS Spring 2018 – Panel #2 (The Brian Azzarello Interrogation)

#107: If we don’t do it, they might get someone that fucks it up

De opmerkelijke en unieke hersenkronkels van notoire (en uiterst norse) schrijver Brian Azzarello worden vakkundig geanalyseerd in dit panel. Alle grote werken komen aan bod: zijn samenwerkingen met Eduardo Risso op 100 Bullets, Jonny Double en Moonshine.

Opvallende titels als Wonder Woman, American Monster en fandom-controversiële projecten als Before Watchmen, Hellblazer, Superman for Tomorrow en meest recent Dark Knight Returns III passeren eveneens de revue. Brian beantwoordt met zijn heel eigen stijl alle vragen van de co-host en het publiek.

co-hosts: Tony & nout

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.