Posted 01/06/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Jennifer Morrison (Once Upon A Time, House M.D.) komt naar FACTS Fall Edition 2018


Na de start van de ticketverkoop kon de eerste naam voor FACTS Fall Edition niet langer uitblijven. De organisatie kondigde dan ook vandaag aan dat niemand minder dan actrice Jennifer Morrison afzakt naar Gent.

De Amerikaanse actrice is vooral bekend als Emma Swan in ABC’s Once Upon a Time-serie, als Dr. Allison Cameron in de immens populaire tv-reeks House M.D., als Winona Kirk in de meest recente Star Trek-films en Zoey Pierson in How I Met Your Mother. Zij zal gedurende het weekend beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en Q&A.

FACTS Fall Edition vindt op zaterdag 29 en zondag 30 september plaats in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.