Posted 16/05/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Sylvester McCoy (Doctor Who, The Hobbit) komt naar Comic Con Gent


Alweer een nieuwe naam voor Comic Con Gent! Niemand minder dan Sylvester McCoy zakt af naar Gent voor de Belgische conventie! De Schotse acteur is vooral bekend van zijn rollen als de zevende Doctor in Doctor Who en als de tovenaar Radagast in Peter Jacksons The Hobbit-filmtrilogie. De afgelopen jaren kwam McCoy al een paar keer bijna naar FACTS om uiteindelijk de 2016-editie te vervoegen. Fans van de acteur kunnen hem dus nu eindelijk opnieuw in al zijn magische glorie aanschouwen.

Comic Con Gent vindt plaats in het Gentse ICC op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.