Posted 03/05/2018 by Killian in Columns
 
 

Bezoek iconische plaatsen uit de popcultuur via Geeky Travel!


De werelden en sets van Game of Thrones, Star Wars of Lord of the Rings of indrukwekkende reizen naar Japan of Amerikaanse Comic Cons. Al jaren spreken ze tot de verbeelding van menig geek en vormen ze de basis van wilde reisplannen. Vaak blijft het ook echter bij de vage plannen. Het Belgische Geeky Travel wil daar binnenkort verandering in brengen!

Maar daarvoor hebben ze jouw hulp nodig! Via deze enquête bezorg jij Geeky Travel broodnodige informatie bij de organisatie van deze magische projecten! De website gaat dit najaar online. Tot dan kan je meer informatie vinden op de Facebook-pagina die je natuurlijk ook kan volgen!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.