Posted 26/03/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Isaac Hempstead-Wright (Game of Thrones) komt naar FACTS Spring Edition


De line-up voor FACTS is compleet! De laatste gast is niemand minder dan Isaac Hempstead-Wright. De Britse acteur is natuurlijk bekend van zijn rol als Brandon Stark in HBO’s Game of Thrones-hit, maar ook The Awakening, Closed Circuit en The Boxtrolls.

Hij zal gedurende het weekend beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en Q&A en vervoegt zo Gillian Anderson (The X-Files), Manu Bennett (Arrow, Spartacus), Emilie de Ravin (Once Upon a Time), Cobie Smulders (Avengers), Joe Keery (Stranger Things).

De opkomende lente-editie van FACTS gaat op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 door in Flanders Expo Gent!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.