Posted 21/03/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Artexis Easyfairs neemt Made In Asia over

Vers van de pers! Oprichter Florent Godin, CEO van Conceptum!, heeft zijn Made in Asia-beurs overgelaten aan conventiegrootmacht Artexis Easyfairs. Het event wordt zo opgenomen in de “Heroes”-banner waartoe ook al het Belgische FACTS en Nederlandse Dutch Comic Con behoren. Vorig weekend ging nog maar net de tiende editie van “MIA” door in Brussel waar ongeveer 90.000 bezoekers naar afzakten.

De beurs is natuurlijk een vaste waarde in ons contreien en importeert al tien jaar alles in verband met oosterse culturen voor één weekend naar Paleis 5 van Brussels Expo. Wellicht zal aan het concept weinig gesleuteld worden, maar focust men wel meer op een duurzame groei van MIA.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.