Posted 09/02/2018 by Killian in Comic Cons
 
 

Stranger Things-ster Joe Keery komt naar FACTS Spring Edition


Wat. Een. Naam! Stranger Thingsbreakout-ster Joe Keery komt naar de opkomende editie van FACTS! Wereldwijd verovert hij al twee seizoenen (tiener)harten als Steve Harrington in de populaire Netflix Original. Daarnaast deed hij ook mee in Henry Gamble’s Birthday Party, The Charnel House, Molly’s Game en tv-series Empire en Sirens. Hij zal gedurende het weekend beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en Q&A en vervoegt zo Cobie Smulders (Avengers) David Wenham (The Lord of the Rings).

De opkomende lente-editie van FACTS gaat op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 door in Flanders Expo Gent!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.