Posted 05/02/2018 by Killian in Comics
 
 

Epic: Your Comic Store in Gent sluit binnenkort jammer genoeg de deuren


Je zag Epic: Your Comic Store! (Nederkouter 55, 9000 Gent) ongetwijfeld pronken in ons overzicht van Belgische comicbookshops. Als een oude getrouwe en een van de kleinere, maar gezelligere winkels in België ging er prat op een persoonlijke behandeling van de klant, maar ook een meer eigenzinnig aanbod aan Amerikaanse comics en bordspelen aan te bieden. Na bijna vijftien jaar zal dat nu stoppen:

Klanten, vrienden, stripliefhebbers & bordspelfanaten,

Na bijna 15 jaar sluit Epic eind juni zijn deuren. Een moeilijke doch noodzakelijke beslissing. In een wereld van groeiende concurrentie, aanbod en 24/7 economie vond ik het als eenpersoonszaak steeds moeilijker om daar een passend antwoord op te vinden.

Ik wil hierbij vooral mijn ouders, vriendin, vrienden en leveranciers bedanken voor de jarenlange steun. Zonder jullie was er van Epic nooit zo lang sprake geweest.

Vanaf maandag 5 februari begint de uitverkoop. 20% korting op alles (ja, ook op klantvrendelijkheid). Ik hoop jullie allen de volgende weken & maanden nog over de vloer te zien komen en mij helpen een thuis te vinden voor alle prachtige strips en spellen die Epic nog rijk is.

De punten op de klantenkaart kunnen nog ingeruild worden tot 1 april; daarna stopt de samenwerking met JOYN. Ook de papieren klantenkaarten worden vanaf dan niet meer aanvaard. Cadeaubonnen blijven geldig tot wanneer de winkel definitief de deuren sluit. Er kunnen vanaf 5 februari geen strips of spellen meer omgeruild worden.

Meer gegevens vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.