Posted 29/12/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Ontmoet Miltos Yerolemou op Comic Con Brussels en leer schermen zoals Arya Stark uit “Game of Thrones”


De organisatie van Comic Con Brussels kwam vandaag met alweer een nieuwe gast. Niemand minder dan Miltos Yerolemou, ook wel Syrio Forel uit Game of Thrones, komt naar de opkomende editie. In de populaire reeks was hij de leermeester van Arya Stark en leerde hij haar de “Water Dance” (ook wel Bravo’s Dance). Niet alleen zal hij beschikbaar zijn voor foto’s en handtekeningen, maar hij zal ook les geven! Slechts 25 leerlingen per klas, dus inschrijven is noodzakelijk!

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de eerste en tweede edities kan je hier en hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.