Posted 22/12/2017 by Killian in Wedstrijd
 
 

Kersttip: De Awesome Trui van Adventure Time!


Kerst vier je in stijl! Dankzij Cartoon Network en Day One MPM kan dat! Dit jaar werd immers een geheel nieuwe lijn van indrukwekkende kersttruien ontworpen, geheel in stijl van Adventure Time! Tijd voor avontuur!

Afgelopen jaar ging bij Cartoon Network natuurlijk een nieuwe reeks afleveringen van de populaire en prijswinnende animatiereeks rond Finn en Jake in het Land van Ooo van start. De animatieserie gecreëerd door Pendleton Ward blijft uiteraard tal van verwijzingen naar de popcultuur bevatten en de surreële humor slaat aan bij jong en oud. Om in de sfeer te komen geven wij één exemplaar (maat small) weg van deze officiële merchandise! Stuur ons snel even een berichtje!

Prettige en vooral avontuurlijke feestdagen!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.