Posted 19/10/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Stanislav Yanevski (Harry Potter) komt naar Comic Con Brussels!


Alweer een nieuwe naam voor de opkomende editie van Comic Con Brussels! De organisatie kan nu ook Stanislav Ianevski (Hostel: Part II, Meet The Champions) aan hun lijstje toevoegen. Ianevski vertolkte de rol van arrogante Zwerkbalster Victor Krum in Harry Potter and The Goblet Of Fire en schitterde naast sterren als Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint. Later verscheen hij nog even in Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1. Hij zal beschikbaar zijn voor foto's en handtekeningen op beide dagen van de conventie.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de eerste en tweede edities kan je hier en hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.