Posted 18/09/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Karl Urban (Thor: Ragnarok, Judge Dredd, Star Trek, The Lord of the Rings) komt naar FACTS Fall Edition!


Vandaag kondigde de organisatie van FACTS een nieuwe gast aan voor de opkomende herfsteditie. Niemand minder dan acteur Karl Urban vervoegt de gastenlijst met o.a. Brent Spiner. Urban is vooral bekend als Eomer in de The Lord of the Rings-saga, Bones in de nieuwe Star Trek-films, Judge Dredd in Dredd (2012), Julius Caesar in Xena: Warrior Princess, maar zal ook Skurge vertolken in de nieuwste Marvel-film, Thor: RagnarokHij zal gedurende het weekend beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en Q&A op FACTS.

De herfsteditie van FACTS gaat op zaterdag 21 en zondag 22 oktober door in Flanders Expo Gent!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.