Posted 01/09/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

John Rhys-Davies komt naar Comic Con Brussels!


De organisatie van Comic Con Brussels heeft wederom een grote naam bekendgemaakt. De Welshe acteur John Rhys-Davies komt naar de opkomende 2018-editie. Rhys-Davies is voornamelijk bekend van zijn rol als de dwerg Gimli in The Lord of the Rings-filmtrilogie en als Sallah in de Indiana Jones-films. Ook had hij rollen in Sliders, The Living Daylights, One Upon A Time en Star Trek: Voyager,speelde hij de eerste live-action Wilson Fisk/Kingpin in de tv-film The Trial of the Incredible Hulk én verzorgde hij de stem van Thor in de Fantastic Four– en The Incredible Hulk-animatiereeksen alsook van Hades in Justice League.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de eerste en tweede edities kan je hier en hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."