Posted 01/09/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

John Rhys-Davies komt naar Comic Con Brussels!


De organisatie van Comic Con Brussels heeft wederom een grote naam bekendgemaakt. De Welshe acteur John Rhys-Davies komt naar de opkomende 2018-editie. Rhys-Davies is voornamelijk bekend van zijn rol als de dwerg Gimli in The Lord of the Rings-filmtrilogie en als Sallah in de Indiana Jones-films. Ook had hij rollen in Sliders, The Living Daylights, One Upon A Time en Star Trek: Voyager,speelde hij de eerste live-action Wilson Fisk/Kingpin in de tv-film The Trial of the Incredible Hulk én verzorgde hij de stem van Thor in de Fantastic Four– en The Incredible Hulk-animatiereeksen alsook van Hades in Justice League.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de eerste en tweede edities kan je hier en hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.