Posted 30/08/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Superman-acteur Dean Cain (Supergirl, Lois & Clark) komt naar Comic Con Brussels!


Comic Con Brussels kondigde vandaag een klepper van een naam aan: Dean Cain. De DC Comics-veteraan is natuurlijk bekend van zijn rollen als Clark Kent/Superman in Lois & Clark: The New Adventures of Superman, de onsterfelijke dokter Curtis Knox/Vandal Savage in Superman, maar ook Jeremiah Danvers in Supergirl op The CW en verscheen ook in verscheidene andere tv-reeksen en tv-films. Hij zal beide dagen aanwezig zijn.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de eerste en tweede edities kan je hier en hier nalezen.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.