Posted 30/08/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Superman-acteur Dean Cain (Supergirl, Lois & Clark) komt naar Comic Con Brussels!


Comic Con Brussels kondigde vandaag een klepper van een naam aan: Dean Cain. De DC Comics-veteraan is natuurlijk bekend van zijn rollen als Clark Kent/Superman in Lois & Clark: The New Adventures of Superman, de onsterfelijke dokter Curtis Knox/Vandal Savage in Superman, maar ook Jeremiah Danvers in Supergirl op The CW en verscheen ook in verscheidene andere tv-reeksen en tv-films. Hij zal beide dagen aanwezig zijn.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de eerste en tweede edities kan je hier en hier nalezen.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."