Posted 29/08/2017 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Tickets voor Marvel’s The Inhumans in IMAX

UPDATE: Alle winnaars zijn gecontacteerd en worden op de guest list gezet. Proficiat!

Op woensdag 30 augustus gaat een première van jewelste door bij Kinepolis Brussel. Marvel België brengt immers hun nieuwste televisiereeks, Marvel's The Inhumansnaar het witte doek. Marvel's The Inhumans wordt zo de eerste live-action televisiereeks die in IMAX Brussel beschikbaar zal zijn, en belooft meteen de eerste twee afleveringen van Nederlands regisseur Roel Reiné in volle ornaat te tonen. De superkrachten van de koninklijke familie van Attilan – met bekende Stan Lee- en Jack Kirby-creaties zoals Black Bolt, Medusa en Maximus – zullen er in de IMAX-beeld- en geluidskwaliteit nog nooit zo goed hebben uitgezien!

Wil jij deze exclusieve vertoning meemaken en zo als één van de eersten Marvel's The Inhumans ontdekken? Geen probleem! Brainfreeze geeft in samenwerking met Marvel België en Kinepolis maar liefst vijf duotickets weg voor de vertoning van 20u00 op vrijdag 1 september in de IMAX-zaal te Kinepolis Brussel!

WAT KAN JE WINNEN?

Een van de vijf duotickets voor Marvel's The Inhumans

Vrijdag 1 september, 20u00, IMAX-zaal Kinepolis Brussel (Eeuwfeestlaan 20, 1020 Brussel)

 

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, gewoon even in de comments ons vertellen waarom jij het verdient deze Marvel-reeks dan al te bekijken!

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Sharing/Retweeting increases chances of winning!


Deze wedstrijd loopt tot en met donderdag 31 augustus, 18u00.
Winnaars worden gecontacteerd op donderdag 31 augustus.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.