Posted 16/07/2017 by Killian in Tv/Film
 
 

Horroricoon en Legendarisch Filmmaker George A. Romero overleden


Horroricoon en legendarisch filmmaker George A. Romero is vandaag overleden op 77-jarige leeftijd. Romero is natuurlijk bekend voor zijn blijvende impact op het horrorgenre en specifieker als dé vader van het moderne zombiegenre. Zijn Night of the Living Dead (1968) is dan ook een ware mijlpaal, dewelke hij opvolgde met Dawn of the Dead in 1978, Day of the Dead in 1985, Land of the Dead in 1990, Diary of the Dead in 2007 en George A. Romero’s Survival of the Dead in 2009. Andere van zijn projecten waren onder meer The Crazies (1973) en Knightriders (1981) en nog niet zo lang geleden schreef hij mee aan de comicbookserie Empire of the Dead voor Marvel. Hij stierf na een korte, maar hevige strijd met longkanker. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.