Posted 07/07/2017 by Killian in Tv/Film
 
 

Joan Lee, vrouw van Stan Lee, overleden

Triest nieuws heeft de comicbookwereld vandaag bereikt. Joan B. Lee, geboren als Joan Clayton Boocock, is afgelopen nacht overleden, wellicht ten gevolge van een beroerte. Ze werd eerder deze week opgenomen en overleed nabij haar naaste familie. Lee is ondertussen natuurlijk vooral bekend als de vrouw van Stan Lee, met wie ze 69 jaar getrouwd was. Naast een modellencarrière en gepubliceerd schrijfwerk verzorgde ze ook de stem van Madame Web in Spider-Man: The Animated Series en Miss Forbes in Fantastic Four: The Animated Series doorheen de jaren 90. Vorig jaar had Lee nog een cameo in X-Men: Apocalypse, samen met haar man. Ze werd 93 jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.