Posted 23/06/2017 by Killian in Games/Toys
 
 

Wedstrijd: Win de Collector’s Edition van The Elder Scrolls Online – Morrowind (PC)


De afgelopen jaar bouwde Bethesda met The Elder Scrolls Online haar naam uit binnen de MMORPG-wereld. Dit online deel binnen de Elder Scrolls-reeks, waaronder onder meer Morrowind en het succesvolle Skyrim, heeft sinds 2014 al heuse evolutie gekend en ook meerdere updates en DLC-pakketten voortgebracht. Vanaf deze maand leverde ontwikkelaar ZeniMax Online Studios zo het allereerste grote expansiepak af: The Elder Scrolls Online: Morrowind.

In de Morrowind-expansie kunnen spelers de wereld van Vvardenfell ontdekken, dezelfde regio die ook al speelbaar was in The Elder Scrolls III: Morrowind, en zo onder andere een geheel nieuwe class en versus-mode, "Battlegrounds", beleven. In samenwerking met Bethesda België mag Brainfreeze twee Collector's Editions weggeven van The Elder Scrolls Online: Morrowind, inclusief het basisspel en alle voorgaande content!

WAT KAN JE WINNEN?

2x The Elder Scrolls Online: Morrowind – Physical Collector's Edition

(Met o.a.: het Discovery Pack met speciale in-game-items, al het tot nog toe verschenen digitale materiaal, het basisspel The Elder Scrolls Online, maar ook het "Naryu's Journal"-artbook, een Dwarven Colossus-beeld, een kwalitatieve map van Morrowind en een speciale metalen gamecase.)

 

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

  • Vertel ons over jouw leukste Elder Scrolls-ervaring! Moge het Skyrim, de originele Morrowind of eender welke telg uit de populaire videogamereeks zijn!
  • Deelnemers maken extra kans als ze een Cold ButterBeer, de drank van de Morrowind Dwemers, drinken bij Brainfreeze Coffee & Comics!
  • Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Sharing/Retweeting increases chances of winning!


Deze wedstrijd loopt tot en met vrijdag 30 juni.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op zaterdag 1 juli.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.