Posted 06/06/2017 by nout in Comic Cons
 
 

London Super Comic Convention gaat voor grote namen

Op London Super Comic Convention, waar Brainfreeze eerder al te gast was, zullen enkele legendarische namen onder de courante comics pro's aanwezig zijn, vergezeld van ander boeiend talent, jong en oud, bekend en minder bekend, allemaal naast elkaar gedurende een ongeziene driedaagse.

Ronkende namen als Dan Slott, Terry Dodson, Bart Sears en Jae Lee waren al eerder aangekondigd, maar ongetwijfeld de meest herkenbare (ook al zal niemand hem strikt genomen in zijn capaciteit als artist bezoeken) is Marvel powerhouse schrijver Brian Michael Bendis. Over het algemeen boeken Europese comicbookconventies al maar zelden (grote) schrijvers als gasten op hun shows en zeker een instant-herkenbare naam als Bendis was nog maar zelden aan deze kant van de oceaan opgemerkt.

Natuurlijk is bovenvermeld talent niet alleen. Ze worden o.a. geflankeerd door vaste(re) waarden als Simone Bianchi, Gabriele Del'Otto (werkte met Bendis aan die andere Secret War), Mirka Andolfo, Gary Erskine, Lee Bermejo, Claudio Castellini, Mike Collins (die waren laatst ook nog op FACTS), boeiende namen als Leonardo Manco, Marco Santucci, Tyler Kirkham, Marc Laming, Chris Weston, Tim Seeley, Mike Norton en verder te veel om op te noemen. Een (waarschijnlijk voorlopige) complete lijst kan je hier nakijken.

London Super Comic Convention gaat voor het eerst door in het Business Design Centre in London (dus niet langer in het Excel Centre) en dit keer aan het einde van de zomer, meerbepaald op 25, 26 en 27 augustus. Alles over de tickets vind je hier.

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.