Posted 23/05/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Simon J. Williamson (Star Wars) komt naar Comic Con Gent 2017


De organisatie van Comic Con Gent heeft wederom een nieuwe naam bekend gemaaktNiemand minder dan de Britse acteur Simon J. Williamson zal te gast zijn op de Gentse fanbeurs.  Williamson is vooral gekend van zijn rollen als Max Rebo uit de gelijknamige band in Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi (1983), enkele kleinere rollen in de sci-fi-film en ook als een van de voornaamste poppenspelers in de UK. Hij zal beschikbaar zijn voor foto's en handtekeningen op beide dagen van de conventie. 

Comic Con Gent gaat door op 8 en 9 juli 2017 in het Gentse ICC.

Ons verslag van de 2016-editie vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.