Posted 20/05/2017 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Tickets voor de Exclusieve Avant-Première van DC’s Wonder Woman in Kinepolis Antwerpen

De winnaars zijn gecontacteerd en werden op de guest list gezet. Deze wedstrijd is afgelopen.

Op  21 juni knalt eindelijk DC's Wonder Woman de bioscoopzalen binnen. De eerste moderne superheldenfilm met vrouwelijke lead van DC Entertainment, Warner Bros. Pictures en regisseuse Patty Jenkins (Monster, Five) vertelt het oorsprongsverhaal de grootste superheldin aller tijden: Wonder Woman. Na haar introductie in Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) keert Gal Gadot terug als Diana, Amazone en prinses van Themyscira. Zij wordt vervoegd door Chris Pine als de Amerikaanse soldaat Steve Trevor in het superheldenepos dat zich zal afspelen tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Gelukkig hoeven enkele van onze lezers niet veel langer meer te wachten. Op donderdag 1 juni gaat immers een exclusieve avant-première van Wonder Woman in 3D door bij Kinepolis Antwerpen. De deuren openen om 19u00, zodat de film om 20u00 kan starten. Vervolgens is er nog een extra afterparty om 22u20 om gezellig na te praten over de ongetwijfeld explosieve blockbuster. In samenwerking met Warner Bros. Benelux en DC Entertainment mag Brainfreeze enkele felbegeerde tickets weggeven.

WAT KAN JE WINNEN?

Eén van de vijf exclusieve duotickets voor Wonder Woman in 3D bij Kinepolis Antwerpen

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Zo episch en overtuigend mogelijk jouw coolste "Wonder Woman"-pose doen (zie ook de foto hierboven) en deze foto plaatsen in de comments onderaan. Tijd om die armen te kruisen, dus! Cosplayers maken natuurlijk extra kans! De namen van de winnaars worden op de gastenlijst gezet.


Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Sharing/Retweeting increases chances of winning!


Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 28 mei.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op maandag 29 mei en op de gastenlijst geplaatst.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.