Posted 20/05/2017 by Killian in Comics
 
 

Ale Garza brengt Ninja Boy 2 naar Kickstarter


In 2001 verscheen de zesdelige miniserie Ninja Boy bij Wildstorm. Ninja Boy is het verhaal van Nakio en Sake, de laatste ninja's van de Mugen clan en de queeste die ze ondernemen om hun vrienden te wreken.  Het was een comic in de traditie van de uitgever. Veel actie in een stijl waar de invloeden van Wildstorm-oprichter Jim Lee duidelijk in terug te vinden waren. De comic verkocht vrij behoorlijk, desondanks kwam er nooit een vervolg en bleef de serie niet in druk. Tot nu. 

Geestelijke vaders Ale Garza (Fathom, Deadpool) en Allen Warner (Slye Runner) zijn naar Kickstarter getrokken om een tweede Ninja Boy te financieren. Als opwarmer krijg je bij elke serieuze donatie een digitaal exemplaar van de eerste serie. Bezoek de Kickstarter hier.
 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.