Posted 19/05/2017 by Arno in Games/Toys
 
 

Wedstrijd: Win Injustice 2 Games en Ultimate Editions! (PS4/XBox One)

Sinds deze week ligt Injustice 2 in de winkelrekken voor PlayStation 4 en XBox One. Met de langverwachte sequel op Injustice: Gods Among Us (2013) leveren Warner Bros. Interactive, NetherRealm Studios en DC Entertainment wederom een fantastische fighting game af met de helden en schurken van DC Comics. In onze review roepen we Injustice 2 uit tot één van de beste en meest diepgaande fighting games van het jaar, die zowel voor fans van het genre als van DC een must-have is.

Enkele jaren geleden deed Brainfreeze in samenwerking met DayOne MPM en Warner Bros. een heuse Injustice-wedstrijd. Deze keer doen we het opnieuw en geven we zowel Standard als Ultimate Editions van Injustice 2 weg!

WAT KAN JE WINNEN?

2x Injustice 2 Standard Edition (PlayStation 4)

2x Injustice 2 Standard Edition  (XBox One)

1x Injustice 2 Ultimate Edition (PlayStation 4)

1x Injustice 2 Ultimate Edition (XBox One)

(inclusief 3 Fighter Packs met 9 nieuwe personages, premiere skins & gear shaders)

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, vertel ons welk DC- of gastpersonage jij graag als DLC voor Injustice 2 wil zien (en dus de al aangekondigde Starfire, Red Hood en Sub-Zero mag vervoegen). Bonuspunten wanneer je een goed idee hebt voor zijn/haar super move. Vergeet hierbij niet je console naar keuze te vermelden!

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Sharing/Retweeting increases chances of winning!

 


Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 28 mei.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op maandag 29 mei.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.