Posted 11/05/2017 by Arno in Tv/Film
 
 

Michael Biehn (The Terminator, Aliens, The Abyss) komt naar Comic Con Gent 2017


De organisatie van Comic Con Gent heeft wederom een nieuwe naam bekend gemaaktNiemand minder dan de Amerikaanse acteur Michael Biehn zal te gast zijn op de Gentse fanbeurs. Biehn is vooral gekend van zijn rollen als Kyle Reese en korporaal Dwayne Hicks in de James Cameron blockbusters The Terminator (1984) en Aliens (1986). Ook speelde hij mee in o.a. Camerons The Abyss (1989) en in Planet Terror (2007) van Robert Rodriguez. Hij zal beschikbaar zijn voor foto's en handtekeningen op beide dagen van de conventie. 

Comic Con Gent gaat door op 8 en 9 juli 2017 in het Gentse ICC.

Ons verslag van de 2016-editie vind je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.