Posted 06/05/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Stanislav Yanevski (Harry Potter) komt naar Comic Con Gent 2017

Na enkele Star Wars-namen voor de opkomende editie van Comic Con Gent, kan de organisatie nu ook Stanislav Ianevski (Hostel: Part II, Meet The Champions) aan dat lijstje toevoegen. Ianevski vertolkte de rol van arrogante Zwerkbalster Victor Krum in Harry Potter and The Goblet Of Fire en schitterde naast sterren als Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint. Later verscheen hij nog even in Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1. Hij zal beschikbaar zijn voor foto's en handtekeningen op beide dagen van de conventie. Comic Con Gent gaat door op 8 en 9 juli 2017 in het Gentse ICC.

Ons verslag van de 2016-editie vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.