Posted 04/05/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Michael Culver en Gerald Home komen naar Comic Con Antwerp 2017


Ter ere van May the 4th – zowat de jaarlijkse Star Wars-fandag – heeft de organisatie van Comic Con Antwerp wat toepasselijke namen aangekondigd. Zowel Brits acteur Michael Culver (Captain Needa in The Empire Strikes Back (1980)) als Gerald Home (de Tessek Squid Head en de Mon Calamari Officer Captain Verrack in Return of the Jedi (1983)) komen naar de opkomende editie! Ze zullen beschikbaar zijn voor foto's en handtekeningen op beide dagen van de conventie. 

De eerste editie van Comic Con Antwerp gaat op zaterdag 23 en zondag 24 september in de Waagnatie te Antwerpen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.