Posted 31/03/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

De Activiteiten van FACTS Spring Edition 2017: Een Overzicht

Naast het bemachtigen van handtekeningen of foto’s van/met je favoriete acteurs of origineel werk door het lokale en internationale tekentalent kan je op FACTS natuurlijk nog heel wat meer doen. Zoals gewoonlijk heeft de organisatie van de grootste conventie in de Benelux zich alweer uitgesloofd om het komende weekend tjokvol te proppen met panels, workshops en andere leuke events:

Naar jaarlijkse gewoonte is er ten eerste een grootse cosplaywedstrijd georganiseerd, maar zijn ook in het Fandorp allerlei fanclubs aanwezig met een eigen stand. Ook zijn uiteraard de verkopers met allerlei goodies en comics weer ongetwijfeld in grote getale present. Bovendien kan je Lightsaber-training krijgen, meedoen aan het hindernissenparcours "The Beast", uiteraard aan speed dating en karaoke doen. De volledige planning, inclusief de panels met Joe Jusko en Claudio Castellini op zaterdag en Whilce Portacio op zondag gehost door onze eigenste Nout, vind je hieronder alsook op de officiële app.

FACTS Spring Edition 2017 vindt plaats op 1-2 april in Flanders Expo, Gent.

 Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.