Posted 07/03/2017 by Arno in Comic Cons
 
 

Morena Baccarin (Deadpool, Firefly, V, Gotham) komt naar FACTS Spring Edition!

MorenaBaccarin

Nadat eerder haar Firefly/Serenity-tegenspeler Nathan Fillion werd aangekondigd, heeft de organisatie van FACTS laten weten dat ook niemand minder dan Morena Baccarin op de lente-editie van de grootste Comic Con in de Benelux zal verschijnen. Naast haar sci-fi rollen als Inara Serra in Firefly/Serenity, Anna in V en Adria in Stargate SG-1, is Baccarin ook bij comicbookfans goed gekend als de stem van Gideon in de eerste seizoenen van DC’s The Flash, de stem van Talia al Ghul in de DC-animatiefilms Son of Batman en Batman: Bad Blood, haar hoofdrol als Dr. Leslie Thompkins in Gotham en natuurlijk als Vanessa Carlysle/Copycat, de grote liefde van Wade Wilson (Ryan Reynolds) in Marvel’s Deadpool. Verder had de Braziliaans-Amerikaanse actrice rollen in o.a. Homeland, The Mentalist en How I Met Your Mother. Het wordt haar tweede keer op FACTS, na de editie van 2008.

Morena Baccarin is te gast op FACTS Spring Edition 2017, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo, Gent. Ze zal beschikbaar zijn voor signeersessies, fotoshoots en panels.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.